Senco Fusion F-15XP

Senco Fusion F-15XP

€862.73
€776.51
641.74
van
productnummer: F-15XP

Wordt geleverd met 2 accu's (18V 1,5 Ah) en lader, in koffer.

SENCO FUSION F-15XP DA BRADNAILER 32-63MM

Met de komst van de Senco Fusion F15xp laat Senco de concurrentie weer mijlen ver achter zich! Deze Senco Fusion tacker is net zo krachtig als een tacker op lucht. Met de nieuwe FUSION TECHNOLOGIE introduceert Senco wereldwijd een nieuwe techniek.

Daarnaast maakt de Senco Fusion gebruik van een 18V Li-ion accu. Deze machine werkt ongeacht de temperatuur. U heeft alleen de machine en DA brads/ DA afwerknagels nodig. De Senco Fusion F-15XP garandeert meer dan 1.000.000 schoten zonder enig probleem. Deze innovatieve technologie combineert de techniek en kracht van pneumatische machines met het gemak van accu- en gasmachines.

Senco Fusion Technology verkrijgt de slagkracht vanuit een gesloten cilinder met gecomprimeerde lucht. Bij het overhalen van de trekker wordt deze druk vrijgelaten zodat de zuiger wordt aangedreven en de nagel in het materiaal schiet. De elektromotor brengt de zuiger in een fractie van een seconde weer in zijn beginpositie. Door het gesloten systeem hoeft men geen gaspatronen te vervangen en heeft men geen last van onaangename gasgeur.

De Senco Fusion F-15XP is uitgevoerd met een 18v Li-ion accu. Eén acculading is goed voor 500-600 krachtige schoten. Het speciale ‘snel-laad systeem’ zorgt ervoor dat de accu na vijftien minuten weer voor 80 procent is opgeladen. De accu kan zelfs wanneer hij warm is, veilig worden opgeladen. Dit betekent dus minimale wachttijd en maximale productiviteit.

 

Welkom bij Loomans Gereedschapsverhuur

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in verhuur van aanhangwagens, bouwgereedschappen, hoogwerkers, tuinmachines, steigermaterialen en nog veel meer. Voor iedere klus verhuren wij het juiste gereedschap!

Tevens beschikken wij over een breed verkoopassortiment met machines, gereedschappen en andere accessoires van onder andere Makita, Carat en Starmix. Bent u opzoek naar nieuwe machines? Wij adviseren u graag!

Ook voor reparaties en keuringen van machines en gereedschappen bent u bij ons aan het juiste adres.

Passend advies, kwaliteit & service, dat is waar wij voor staan!

© Loomans gereedschapsverhuur - Webdesign by Burgmans Reclame