Verhuurwagen0 Items
  • Gratis verzending vanaf € 250,-
    Gratis verzending vanaf € 250,-

    Bestellingen vanaf € 250,- worden gratis verzonden!
    Afhalen van bestellingen is altijd gratis en kan in veel gevallen al op dezelfde dag.

Fento 200 pro kniebeschermer

Fento 200 pro kniebeschermer

€101.02
€83.49
69.00
van
productnummer: 960692

De FENTO 200 PRO is de nieuwe en verbeterde versie van de FENTO 200. Het heeft een verbeterde pasvorm voor nog meer comfort, flexibiliteit en ergonomie door middel van de juiste drukverdeling. Hierdoor voorkom je knie- en rugklachten. De PRO modellen zijn slijtvaster waardoor het product langer meegaat. Ook hebben de PRO modellen een vervangbare inlay voor wanneer deze aan vervanging toe is (na veelvuldig gebruik vermindert de ondersteuning). Het heeft een licht gewicht van 250 gram, een ademende binnenzijde en is 100% waterdicht. De brede elastieken banden zorgen ervoor dat het niet in de knieholte knelt. Doordat de type 200 korter is qua formaat ten opzichte van de type 400, bieden ze nog meer bewegingsvrijheid.

 

Welkom bij Loomans Gereedschapsverhuur

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in verhuur van aanhangwagens, bouwgereedschappen, hoogwerkers, tuinmachines, steigermaterialen en nog veel meer. Voor iedere klus verhuren wij het juiste gereedschap!

Tevens beschikken wij over een breed verkoopassortiment met machines, gereedschappen en andere accessoires van onder andere Makita, Carat en Starmix. Bent u opzoek naar nieuwe machines? Wij adviseren u graag!

Ook voor reparaties en keuringen van machines en gereedschappen bent u bij ons aan het juiste adres.

Passend advies, kwaliteit & service, dat is waar wij voor staan!